Palvelut

pohjatyöt

Tiedämme että kaikki rakentuu hyvin tehdylle pohjatyölle
    Meille pohjatyöt tarkoittaa etupäässä rakennusten pohjatöitä. Pohjatyöt ovat vahvaa osaamisaluettamme. Hoidamme kaivuu-, salaojitus-,vesi- ja viemäröintityöt sekä muut kunnallistekniset työt. Sinä päätät haluatko teettää työn urakkana vai tuntityönä. Pohjien osalta useimmat valitsevat urakan sillä siihen liittyy myös kaikki tarvittavat materiaalit eikä niitä tarvitse hinnoitella erikseen.

SOPIMUKSET

Hinnoittelumme on läpinäkyvää ja kaikista töistä tehdään kirjallinen sopimus

Sekä asiakkaan että yrityksen edun mukaista on laatia kirjallinen sopimus tehtävästä työstä.
Sovitaan mitä tehdään ja tehdään mitä on sovittu, näin vältymme väärinkäsityksiltä molemmin puolin.         Kaikki konetyöt voidaan hinnoitella joko tuntityönä tai urakkana.
Pohjatyön tilaajalla on mahdollisuus tilata pihasuunnitelma samassa yhteydessä ja esim. kuorintatyöt sekä läjityksen voidaan tehdä noudatellen pihasuunnitelmaa. Pohjatyön tilaaja saa pihasuunnitelmasta alennuksen.

PIHASUUNNITTELU

Meiltä saat ammattitaidolla tehdyt pihasuunnitelman

Pihasuunnittelijamme nivoo yhteen kaikki ne haaveet jotka sinä olet pihallesi toivonut.
Suunnittelutyö on kolmiportainen, ensin tutustuminen kohteeseen ja asiaakkaan toiveiden kuuntelu, tässä yhteydessä on hyvä varata jo asemapiirros tai vastaava, josta käy ilmi pihan mitat ja korkeuserot. Seuraavaksi suunnittelija esittelee hahmotelman johon voidaan tehdä halutut muutokset  ja sen jälkeen asiakas saa valmiin pihasuunnitelman mittakaavassa 1:200 Pihasuunnitelma toteutetaan AutoCad ohjelmalla jonka päälle on asennettu ViherLT
Pihasuunnittelijallamme on yli 15 vuoden kokemus sekä uudispihoista että saneerauskohteista.

tyytyväinen asiakas

Älä enää epäröi. Odotamme yhteydenottoasi..

Toivomme että haluat liittyä niiden kymmenien ellei jopa satojen tyytyväisten  asiakkaidemme joukkoon jotka jo ovat valinneet meidät työtehtävänsä suorittajaksi. Olemme saaneet valtavat määrät kehuja erilaisista työkohteista, emme niitä lähde erittelemään vaan uskomme että haluat itse nähdä miten meiltä onnistuu niin pohjatyöt kuin salaojitukset. Toivottavasti tapaamme pian. Laita meille sähköpostia tai soita niin sovitaan tapaaminen.

sunglasses, summer, pretty young woman